“HA MÁSNAK A BOLDOGSÁGA A TE BOLDOGSÁGOD IS, AZ A SZERETET”

Molnár Ildikó the wedding planner

Miután több, mint 10 évig dolgoztam rendezvényszervezőként Németországban és Magyarországon több nemzetközi partnernek az üzleti szektorban, az egyedi, kivételes események létrehozása iránt érzett szenvedélyem és az apró részletek kidolgozásában rejlő tehetségem arra ösztönzött, hogy foglalkozzak azzal, amit a legjobban szeretek. Így született meg a My Wedding Planner!

Az tesz engem perfekcionistává a munkám terén, hogy a hozzám forduló párok életének legfontosabb napjának részese lehetek. Láthatom, hogyan bontakoznak ki az első ötleteik és hogyan jön létre belőlük valami igazán gyönyörű, aminek köszönhetően az esküvő életük legboldogabb és legemlékezetesebb napja lesz.

Abban hiszek, hogy az esküvő napját megelőző, izgalmas időszaknak várakozással telve, örömmel és teljesen stresszmentesen kell telnie. Nem csupán szervezőnek tekintem magam, hanem egy olyan tanácsadónak és meghallgatást nyújtó félnek, akinek néha megnyugvást kell biztosítania az izguló menyasszonynak és nyitott füllel kell figyelnie a párra.

Boldoggá tesz, hogy párjaim egyik legemlékezetesebb napjának a felelőse lehetek és örömmel várom, hogy még nagyon sok csodálatos ünnepnek legyek a részese!

Ha valakire rátalál a szerelem, azt méltóan meg kell ünnepelni!

Molnár Ildikó
Vezető Esküvőszervező